24 de nov. 2009

A mida i a casa

En Jordi és d'aquelles persones difícils de topar-se, de les que parlen poc i fan molt.  En Jordi és un noi entusiasta i molt espavilat, que expressa genialitat a través de les seves mans. Amb elles fa meravelles, en especial de culinàries, per no citar totes les altres.
El dissabte passat teniem un sopar per 8 persones a casa d'una noia que li feia certa mandra cuinar i comprometre's per a tants convidats (no tothom té gràcia a la cuina...). El cas és que va demanar l'ajuda d'aquest jove xef-a-domicili, resident a la ciutat comtal, perquè li fes un cop de mà i passar-li per unes hores el mànec de la paella.
Aquest va fer-li una assistència pesonalitzada i, després de consultar-li el motiu del sopar, el caràcter d'aquest i el gust comú de cadascún dels convidats, va suggerir-li preparar un sopar de temàtica japonesa.
La vetllada va ser molt agradable i el menjar exquisit. També ens va proposar l'opció de fer-nos uns cocktails un cop varem abandonar la taula.
En Jordi xef pot el·laborar qualsevol sopar a mida i a casa de qui ho vulgui. Si us interessa per a alguna ocasió especial, em podeu escriure per demanar-me el seu contacte. És una mica tímid, fet que fa de la seva discreció un punt fort, i estarà encantat de cuinar-vos i servir-vos, amb molt bona qualitat i sorprenentment, molt bé de preu. Ja que ho fa perquè, simplement, li agrada.
Descric el menú que ens va cuinar pel sopar d'aquest dissabte passat.
De primer: 
Sopa de Miso i Empanadilles Gyoza
Caldo d'algues i bonitol amb wakame, cebollino i tofu i empanadilles de verdures 1/2 vapor 1/2 fregides acompanyades amb salsa de soja.
Segons:
Fideus Yakisoba
Fideus de blat amb verdures, pollastre i salsa dolça tonkatsu
Tonyina Teriyaki
Tacos de tonyina marinada a la planxa marcats a quatre bandes, recoberts de sesam i amb salsa teriyaki
Pollastre Yakitori
Si a algún convidat li fa mania el peix a mig fer, se li ofereix la possibilitat d'escollir pinxos de pollastre marinat amb verduretes i salsa teriyaki
Postres:
Dorayakis
Típic dolç japonès. Són els pastissets que menja en Doraemon, una mena de brioix rodó i flonjo farcit de confitura de mongetes vermelles. Es pot comprar a pastisseries especialitzades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada