4 de nov. 2009

El fotógrafo o Bar La Masia



Elisabets, 19 - BCN

L'altre dia per fi vem trobar una petita taula al Fotógrafo del carrer Elisabets. Sempre hi havia volgut entrar, ja sigui pel seu aspecte cutre i cañí com per la quantitat de joves moderns que hi freqüenten. Un bar abarrotat de gent, tant a dins com a fora, i una estampa clàssica pels que es dirigeixen a l'accés al Macba i la Plaça dels Àngels, punt en el que cal esquivar els clients d'aquest local que palplantats a fora ocupen gran part del pas dels vianants.

És un dels llocs on encara s'hi serveixen quintos i els pots degustar acompanyats d'unes sorprenents croquetes casolanes. N'hi ha de pollastre i de pernil, molt ben fetes, gustoses i generoses, a diferència de la majoria de patates bullides i aixafades amb l'arrebossat encartronat que ens trobem a altres bars de l'estil.

També disposen d'altres tapes variades i senzilles, com les empanadilles que també vem demanar però eren sospitosament congelades o les patates braves fetes al seu punt i acompanyades d'una gustosa salsa mesuradament picant.

1 comentari: