4 de nov. 2009

Cerveseria Jazz



Margarit, 43 - BCN

Començo amb aquesta cerveseria que fa pocs dies en Carles m'hi va portar. Està en un dels petits carrers de forta pujada del Poble Sec. Hi havia passat sovint per davant però mai li havia prestat cap atenció, i no és difícil de veure, ubicada a la cantonada del número 43, també a l'altra vorera del famós restaurant de menús casolans La Tomaquera (Margarit, 58).

El millor d'aquest local és que et va soprenent mica en mica. Cal anar-hi d'hora per aconseguir lloc en una de les petites taules o a la mateixa barra, on quan t'hi asseus, de seguida t'embolcalla l'ambient acompanyat de música exquisita i una il·luminació càlida. Seguidament, al consultar la carta per demanar una de les cerveses, sorprèn la completa sel·lecció que ofereix, des de les més comuns fins a les més exclusives d'importació. Si coincideix amb l'hora de sopar (val molt la pena) pots demanar la carta de menjars, on hi trobes un llistat de tapes senzilles i d'hamburgueses completes molt elaborades i d'ingredients curiosos. 

El cuiner ve personalment a taula i et demana per la teva sel·lecció. A partir d'aquest moment, cal prendre's-ho amb calma. És una bona idea demanar una cervesa de blat mentres s'espera a que passi la mitja hora que al cuiner li porta el·laborar delicadament cadascuna de les hamburgueses.

La clàssica és la de carn de bou, una deliciosa i gruixuda hamburguesa, acompanyada de diferents salses a escollir i patates fregides, servida en una panera de plàstic.
L'espera val la pena... per probar una de les millors hamburgueses de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada