18 de març 2010

Bar de les hamburgueses farcides

No és massa professional escriure una entrada sense tenir-ne abans els continguts al complert. La impaciència sempre ha estat una de les meves més preciades virtuts. L'impuls d'acabar-ho aquí i ara em provoca repetides vegades la mateixa situació, en aquest cas, el no esperar a tenir un escrit i una documentació com calen. Així que un cop més, he sigut víctima d'aquest fenòmen, i és més, ara que ja escric aquestes línies, potser mai completi aquest post. 
El fet és que no volia perdre l'essència del plat que em van colocar davant dels nassos el passat dijous, en un petit bar/restaurant aprop de la catedral.
S'hi està bé, d'un ambient agradable, i és allò que en diuen "variopinto", tant per estils de persones com per les seves edats. Doncs podriem dir que, pel meu parer, és d'aquells locals en els que t'hi sents agradablement acollit, cadascú a la seva bola tú.
El regenten uns nois aparentmenet vascos, si més no, per la manera de parlar i pels gestos simpàticament bruscos. Com a beguda, t'ofereixen San Miguel, i l'equivalent a la Voll Damm, que gairebé sempre demano, vindria a ser la Selecta, més fina de gust, i força bona.
Vam demanar unes hamburgueses que, per uns 8 euros, a la carta es presentaven generoses i amb bona pinta, i la veritat és que no ens van defraudar com tampoc ens van deixar de sorprendre. Doncs des de molt abans als meus anys d'adolescència, ningú m'havia tornat a posar a taula unes hamburgueses imflades i farcides de formatge tipus tranxete. Tant o més seques que les que em feia la mama. Per cert, us ho recomano, si no ho heu provat mai.
On es troba? 
Amagat al giravolt del final de la plaça de la Catedral, costat muntanya. Paral·lel al carrer Montsió, i perpendicular a la plaça aquella on hi aparquen les motos, per darrera del Portal de l'Àngel, on hi ha aquell restaurant que al seu dia prometia tant, anomenat Living.
Espero que el trobeu!
No recordo el nom del bar, però de seguida que ho faci, completaré l'entrada com és deguda.














Hamburgueses farcides de formatge fos amb patates i verdures (albergínies) al caliu.

2 comentaris:

  1. Es el Bar Babia, en la calle Sagristan, 9 !

    (firmado por una informadora anonima)

    a ver si la proxima vez sacamos fotos !!

    ResponElimina
  2. Gracias seguidora anónima! Gracias a ti tenemos ya toda la información que faltaba. Siempre es de agradecer la ayuda de informadores terceros. A ver si vemos las fotos en tu blog,...;)

    ResponElimina